4EVER49 Jobs

Omdat de wereld mensen met (levens)ervaring keihard nodig heeft!

Jouw werk

Je hebt ervaring, in werk en in het leven. Je hebt kennis. Van mensen. Van een vak. En je zit boordevol energie om er tegenaan te gaan in een nieuwe omgeving, in een nieuwe baan. Misschien in het verlengde van wat je nu doet, maar misschien ook iets compleet anders. Omscholen kan altijd. Maar in alle gevallen geldt: de wereld kan niet zonder jou en daar maken wij werk van!

Voor werkgevers

Jouw organisatie bestaat uit mensen. Mensen met kennis en kunde. Mensen met verschillende persoonlijkheden. Passend bij de functies die ze vervullen. En ook qua leeftijd geloof jij in een mix. Van jonge honden en wat meer ervaren mensen. Waardoor iedereen optimaal presteert, en mensen van elkaar leren. Maar het is lastig om de juiste mensen te vinden. Alle hulp is welkom. Toch?

“Service verlenen is mensenwerk. Dan helpt het als iemand al een tijdje op deze aardbol rondloopt”

Rho Delta Events heeft meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren en uitvoeren van marketingcampagnes. De wensen van klanten, partners en/of werknemers staan daarbij altijd centraal. Medewerkers van Rho Delta Events zijn in staat om iedere gast zich de “koning(in)” te laten voelen. Dat vergt mensenkennis er ervaring. 4EVER49 Jobs is er trots op de hofleverancier van Rho Delta Events te mogen zijn als het gaat om ervaren klantenservicemedewerkers.

Duurzaamheidsadviseur

Jij weet alles van het besparen van energie en het duurzaam opwekken van energie. Je krijgt een kick van het helpen van klanten.

Horecamedewerker

Gastvrijheid is jou op het lijf geschreven, Je weet hoe je met mensen om moet gaan en maakt er een echt feestje van!

Winkelmedewerker

Weten waar je het over hebt. Zowel adviseren als verkopen. Je wekt vertrouwen. Ej je kunt met mensen omgaan.

Chauffeur

Jij voelt je op je best achter het stuur. Je houdt van kilometers vreten op weg naar je bestemming.

Administrateur

Je werkt secuur, kunt plannen en houdt het overzicht. Je bent een onmisbare schakel in de back office.

Customer service medewerker

Je bent vraagbaak en contactpunt. Telefonisch, via email, Whatsapp en sociale media. Servicegerichtheid is jouw “middle name”.

Wij zijn 4EVER49

Wij zijn 49-ers: mensen die positiviteit uitstralen, maar zeker niet de realiteit uit het oog verliezen, ook al hebben sommigen weleens een krasje of een deukje opgelopen. Mensen die volop in het leven staan en eruit halen wat erin zit. Voor meer informatie, zie www.4ever49.nl.

4EVER49 Radio

4EVER49 Radio is een Nederlandse radiozender, die te ontvangen is via DAB+ , wereldwijd via het web, de 4EVER49 Radio app, de mediaplayer op de website en via heel veel verschillende radio portals, waaronder Tune In, Duke.nl, Nederlandseradio.nl. 4EVER49 Radio biedt vrolijke en blije radio voor mensen die in het midden van hun leven zijn, maar er ook middenin staan en eruit halen wat erin zit. 

Stichting 4EVER49

Stichting 4EVER49 zet zich in voor het stimuleren van de kracht van de rijpere medemens die een discrepantie ervaart tussen hoe men zich voelt en het getal dat de kalender aangeeft. Mensen die door de jaren heen weleens een krasje of een deukje opgelopen hebben, maar die blij zijn en het leven vieren. Mensen die positiviteit uitstralen en zeker niet de realiteit uit het oog te verliezen. Mensen die geloven in leeftijdsneutraliteit, voor het welzijn van zichzelf en voor het welzijn van de maatschappij.

4ever49stichting-logo--tagline

4EVER49 Travel

4EVER49 Travel organiseert en verzorgt wereldwijd reizen gericht op 49-ers: mensen die midden in het leven staan. Mensen die in woorden en daden laten zien dat de tweede helft een actieve helft is, waarin je net zo geniet van het leven als je dat in de eerste helft deed. Mensen die na 49 jaar en 364 dagen er voor kiezen om “eeuwig 49” te zijn, om “49er” te zijn.

Bekijk onze vacatures

Vragen, opmerkingen, suggesties?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties?
Ben je een 49er en wil je eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Ben je werkgever en ben je op zoek naar ervaren mensen? Neem dan contact met ons. Wij laten binnen 24 uur van ons horen!